Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sanna Fischer

En kunglig Dansk

bildDet hör inte till vanligheterna att jag fyndar, men ibland ska man ha tur. Ni som följer mig på Instagram #sannafischernordstrom vet att jag igår fick hem min underbara kaffeservis som jag hittade på annons. Jag har letat ett tag efter just den här Kunglig Dansk ”musselmalet” och så fick jag syn på en liten annons i Höganäs. Lite väl långt ifrån Stockholm, men just den helgen var min syster och hennes man i just Höganäs på bröllop. Så nu står den i mitt kök och jag ska blanda upp den med annat blåblommigt porslin jag samlat på mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Älskar denna! Försöker själv få en liten samling. Flitig besökare av Bukowskis market just nu.

  Anna 2013-08-21 22:49:00
  Svara
 • Ja det var ett bra fynd! Själv har jag ärvt två dussin såna koppar efter min farmor, vi använder servisen dagligen, dock inte alla 24 =)

  Carzet 2013-08-21 18:58:00
  Svara
 • verkligen ett riktigt fynd!

  madeleine 2013-08-21 15:20:00
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Man
Niklas Berglind