Hudvård från RENU28 och Tävling

renu28x

 

I mitt badrumsskåp hittar ni just nu krämen  RENU28. Den omtalade och hyllade produkten sägs funka lika bra på kvinnor som på män och man kan använda den på hela kroppen.  Har du ett ärr som du gärna vill bleka eller en hy som kanske dras med gamla tråkigheter så kanske den här krämen kan hjälpa dig? Det sägs att den ska hjälpa huden att se yngre och fräschare ut och det tackar i alla fall inte jag nej till. Helt klart värt att testa. Så, nu är jag redan igång och resultatet ska synas efter just 28 dagar.

renu28

Jag antar att ni är många med mig som vill rensa lite ibland. Ut med kemikalier och in med mer naturliga produkter. Ja vare sig det gäller kylskåpet eller badrumsskåpet. Jag blev genast intresserad när jag läste om den här krämen och att den endast består av fyra helt naturliga produkter.

1. Rent Vatten

2. Farmaceutiskt rent salt (NatriumKlorid/Bordssalt)

3. Natrium Magnesium Silikat (kisel) 
    ett av människans och biologins viktigaste grundämnen
4. Dinatrium fosfat (som förbättrar vissa livsprocesser och
    upprätthåller pH-balansen och stöder leverns funktioner)

Jag har som sagt testat den i några dagar nu och den känns skön, ja väldigt lätt på huden.  Jag gillar att den kan användas precis intill ögat, det ska bli spännande och se om jag får någon effekt på min hud där. Jag hoppas att den håller vad den lovar för nu i vintertid behöver huden verkligen återfuktas. Och reducerar den några rynkor på köpet så blir jag bara glad!

Nu har ni kära läsare chans att  vinna en egen kräm. Hur bra är inte det? Jag tävlar ut ett julpaket från RENU28.  Lagom till jul kommer den trilla in och kanske blir det en perfekt julklapp till någon du tycker om? Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar om varför just ni ska vinna! Kör hårt nu!

Jag återkommer med en recension inom ett par dagar på hur min hud reagerat på RENU28.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
48kommentarer
  • Jag skulle vilja vinna för att kunna gå all in på min detox och bara rensa ut totalt och börja det nya året helt fräsch inifrån och ut! Har även lite fula ärr som jag skulle vilja testa på. Det skulle dessutom inte vara helt fel att kunna ge bort någon av krämerna i Julklapp till nära och kära! 🙂

    Henny 2015-12-14 16:18:14
    Svara
  • Att få testa en gel i ansiktet låter härligt.

    Karina Karlsson 2015-12-14 08:19:30
    Svara
  • Vilket perfekt skönhetskit till sig själv här få vinna.
    Efter denna superbehandling mina hudproblem då kanske kan försvinna:-).

    Lyxig julgåva till sig själv här att få.
    Om jag vinner blir jag så lycklig då:-)!

    Rosis Nottehed 2015-12-13 14:54:04
    Svara
  • Hej

    Har fortfarande ärr på kinderna efter acne när jag var ung.. Provar gärna denna mirakelcreme och ser fram emot förhoppningsvis fantastiskt resultat.
    Trevlig helg!
    Vänliga hälsningar
    AnnaPia

    Anna Pia Sjö 2015-12-12 13:45:54
    Svara
  • Aldrig hört talas om Renu28 innan, men blev väldigt nyfiken. Skulle bli jätteglad om jag vann, spännande att se vilka positiva effekter den har på mina celluliter framför allt men även rynkor, ärr, bristningar och pigmentfläckar.

    Monica L 2015-12-12 11:29:07
    Svara
  • Ärligt talat så tycker jag att alla som kommenterat här borde få en kräm – god jul alla fina människor. Och jag då? Jag lider av ärr efter en hiskelig acneperiod i 20-årsåldern. Jag hoppas så att denna kräm skulle kunna hjälpa till att bleka bort ärren. Drömmer om att kunna pröva den osminkade looken med bara lite färgad dagkräm… Suck.

    Tinnie 2015-12-12 10:20:14
    Svara
  • Jag har ett fult ärr på ryggen efter att ha tagit bort ett stort födelsemärke. Då det visade sig att jag har en tendens för att utveckla keloider istället för fina ärr så har jag sedan 12 haft en stor klump på ryggen som sakta men säkert plattat ut sig. Läkarna har testat med att frysa ner den och sprutat i kortison utan framgång. Nästa försök var att börja hyvla bort ärret och där sa jag nej. Inget är värt den smärtan jag har gått igenom. Sedan dess har jag försökt hitta andra alternativa lösningar utan större framgång. Kanske kan Renu28 vara lösningen för just mig?

    Liyen Chin 2015-12-11 13:06:48
    Svara
  • Har ärr i ansiktet efter en bilolycka,som inte är så kul.Dessutom kommer rynkorna i en rasande fart.Har provat en massa produkter,men inget har hjälpt.Så nu hoppas jag att få turen att prova mirakelkrämen Renu28 som verkar vara krämen Nr 1 för mej och få tillbaka mitt ansikte igen!

    Karin Synnergren 2015-12-11 09:44:13
    Svara
  • Skulle så gärna vela testa denna…Har vuxenacne som började i 20års åldern och nu är jag 38 och har hunnit prova ALLT! (utom denna då… 🙂 penicilin kurer och krämer, från doktorn och dyra skönhetshyllan…håller tummar och tår 🙂

    Therese 2015-12-11 08:01:40
    Svara
  • Åh, den hade jag velat testa. Perfekt för min torra näsa nu i vintertid!

    Rebecca 2015-12-10 20:15:24
    Svara
  • Hej Sanna,

    Jag skulle så gärna vilja testa denna kräm på mina hudbristningar som jag har över rumpa/lår. Har testat flera olika krämer och oljer för detta. Men tyvärr försvinner inte mina ärr (i form av hudbristningar). Skulle denna kräm kunna bleka min ärr, skulle det för mig innebära, att jag känner mig mer bekväm att vistas i bikini.

    Kram,
    Annie

    Annie 2015-12-10 20:12:42
    Svara
  • Testar min lycka genom att ännu en gång beklaga mitt liv som fattig student, skämtåsido sitter det aldrig fel med presenter! Kort och koncist, fin hy tackar man inte nej till?!

    Camilla 2015-12-10 20:00:03
    Svara
  • På senaste tiden har jag använt enbart kokosolja som ansiktskräm, jag vill vinna för att detta skulle vara ett utmärkt naturligt alternativ för min hud istället! Det låter helt fantastiskt med enbart 4 ingredienser, helt enkelt en kräm jag skulle våga använda i mitt ansikte.

    Zandra 2015-12-10 19:46:55
    Svara
  • Hej! Här har ni en tjej i sina bästa år, nyss fyllda 36. För 4 år sedan fick jag vitiligo av alla dess konstiga sjukdomar. Så nu går jag runder med vita fläckar lite här och där…värst är det så klart i ansiktet. Hade varit kul att få prova den nya krämen och se om den skulle kunna hjälpa mig och mina hudproblem!
    En riktigt god jul på er!

    Emma 2015-12-10 19:27:21
    Svara
  • Hej Sanna

    Vill gärna vinna då jag pga sv min ångest och depression medicin fått utslag som lämnat mörka fläckar .
    Jag är sjukskriven och har redan lagt ut på massa krämer som inte hjälpt .

    Angie 2015-12-10 18:46:05
    Svara
  • Hej hopp! Vill så himla gärna vinna då jag har flera ärr som jag önskar skulle synas lite lite mindre. Plus att jag formligen äääälskar testa nya produkter! Kramis från vår lilla stuga i skogen.?

    Ulrika Chronholm 2015-12-10 17:58:45
    Svara
  • Jag vill vinna för att jag under en lång period dragits med eksem/utslag som min specialist hudläkare än så länge inte lyckats klura ut vad det beror på. Just nu är jag under utredning och det pratas om eventuell allergi mot parfym, konserveringsmedel, nickel eller andra metaller. När jag nu läser vad som finns i den här ansiktskrämen så inser jag ju att det är ju precis sånt här jag ska använda för att ta hand om min hud på rätt sätt! Har redan uteslutit flera e-ämnen från kosten så nu är det dags att rensa badrumsskåpet. Tyvärr så har jag som universitetsstudent inte råd att byta ut allt på en gång, så det skulle vara super att få lite hjälp på traven och få prova en produkt som borde vara skonsam och vara bra för min hud!

    Malin 2015-12-10 17:44:12
    Svara
  • Jag har nästan alltid haft fin hy i ansiktet. Men i somras hände något och jag har flagat sedan dess. Är värst i pannan och runt munnen. Smörjer mig flera gånger per dag men det hjälper inte. Jag tycker det är så fult och skäms (vilket i sig är dumt). Är beredd att prova vad som helst känns det som.

    Cissi 2015-12-10 17:17:01
    Svara
  • Nu blev jag ju jättenyfiken på denna hudkräm. Toppen att den bara innehåller naturliga ingredienser. Jag skulle prova hur den funkar för mig både i ansiktet och på armar och ben. Såhär års är min hy ganska torr och jag har ständig klåda på mina smalben. Håller tummarna för att jag får möjlighet att ge krämen en chans att visa vad den går för. Ha det så bra!

    Nathalie 2015-12-10 16:15:37
    Svara
  • Det skulle vara underbart att testa en kräm utan kemikalier och som är baserad på naturliga produkter. Det kanske är svaret på mina hudbesvär. Jag har haft problem med irriterad hud i flera år och ingenting hjälper. Jag har provat det mesta: både mediciner och kosmetiska medel. Jag håller reda på allt nytt som kommer ut på marknaden och försöker läsa alla medicinska tidningar. Håller tummarna för Renu28.

    Ofelia Demerholm 2015-12-10 16:05:37
    Svara
  • Jag har pga en tumörsjukdom en del ärr på kroppen. De är kvittot på min kampvilja men också något som hela tiden påminner mig om en period i mitt liv som var väldigt tuff. Efter den perioden har jag varit noga med att bara använda helt naturliga produkter och det känns som att Renu28 skulle vara helt rätt för mig.

    Angelica 2015-12-10 14:58:11
    Svara
  • Jag skulle vilja vinna eftersom jag hela mitt liv försökt hitta en kräm som lindrar mina exem. Har provat feta krämer, tunna krämer, olja, kortison, aloe Vera, you name it! Jag har testar allt! Har under vinterhalvåret svåra exem som kliar konstant, och torr och rödflammig hud. Har svårt att hitta något som hjälper mer än bara för stunden och blir tokig av att vakna upp på nätterna för att klia klia klia. Läste att detta balanserar huden och återfuktar, kanske precis vad jag behöver? Jag är beredd att ge det en chans i alla fall!

    Cilla 2015-12-10 14:49:32
    Svara
  • Efter flera års kamp mot acne med experimentering av alla slags krämer och läkemedel har jag äntligen fått resultat. På ett halvår har inga nya utbrott skett, och det blossar inte upp nya finnar. Har fått någon enstaka här och där men det är rätt naturligt. För att vara jag är bara det ett under; jag mår mycket på bättre på länge och mitt självförtroende har växt. Jag vet att man inte ska bygga sitt självförtroende på det yttre, men det gör väldigt stor skillnad i hur bekväm jag känner mig i mitt skinn. Dock har jag en hel del ärr som jag mer än gärna skulle vilja bleka; drömmen vore att våga gå utanför dörren utan smink och känna sig fin!

    AMD 2015-12-10 13:58:58
    Svara
  • Jag vill knappt inte skriva detta för jag skäms så. Jag är född med atopiskt eksem och lever med ständiga stickningar, klåda och sår. Eksem är ngt man skämtar nedvärderande om – men faktiskt frustrerande att leva med. Det syns och man vill bara dölja det. Vet inte hur många produkter jag provat genom åren. Av all klåda och kortison preparat har huden blivit tunn och ärrig. Skulle så gärna vilja prova om denna kräm kunde hjälpa. Vilken lycka att i så fall få sova en hel natt utan att klia sönder sig. Utan att känna att man har 10 000-tals myggbett över kroppen. Kram!

    Carina 2015-12-10 13:42:25 http://www.playerab.se
    Svara
  • Jag älskar att testa nya produkter och det kan vara en trevlig skäl att vinna renu28. som vintern är på väg och det kan bidra till att förbättra min hud hälsa.

    Ahsan Yasin 2015-12-10 13:22:31
    Svara
  • Jag har haft hudproblem sedan tonåren (dvs de senaste 20 åren) och eländet verkar aldrig ta slut. Har testat massor av krämer men tyvärr har ingen kunnat rå på spåren som lämnats i huden. Hade varit jättekul att vinna och få se vad denna krämen går för!

    Annica 2015-12-10 13:04:48
    Svara
  • Jag vill vinna för min pojkväns skull. Han har lidit av väldigt svår acne hela livet, och har nu fullt med röda ärr över hela ryggen. För mig spelar det verkligen ingen roll, men jag tycker så synd om honom. Jag vet att han skäms över sin kropp på grund av detta. Jag vill verkligen hjälpa honom att få tillbaka sitt självförtroende, och om min kärlek och uppmuntran inte räcker så får jag ta produkter till hjälp. Hoppas innerligt på att få chans att prova denna produkt!

    Sandra 2015-12-10 12:55:31
    Svara
  • Vilken toppenkräm! (Låter det som iaf) 🙂
    Den skulle jag vilja vinna då jag slutade med hormonbaserade p-medel och andra skräpkemiska produkter för lite mer än 6 månader sedan. Följderna av detta är ett strålande bättre humör, mindre värk och pms, gladare sambo OCH TYVÄRR en sjujäkla dålig hy 🙁 De gamla hormonerna som sprutats in är på väg ut som jag förstår det och omställningen bidrar till en hy som lämnar mkt att önska. Kanske denna kan göra lite underverk för mig på vägen mot ett hälsosammare leverna. Jag hoppas det!

    Tack för fin blogg och trevlig helg!

    ida 2015-12-10 12:19:25 http://idasundell.tictail.com/
    Svara
  • Jag har väldigt mycket leverfläckar och har behövt ta bort ca 15 stycken med både kniv och laser. Detta gjorde jag för ett par år sedan när tekniken inte var lika bra, så jag har en hel del fula ärr som jag mer än gärna skulle vilja bli av med! 🙂

    Josefin 2015-12-10 12:15:33
    Svara
  • Hej!
    Jag skulle så hemskt gärna vilja pröva denna kräm. Jag har haft cystisk akne sedan jag var tonåring. Nu på senare år har det blivit mycket bättre då jag börjat med nya p-piller och sett över min kost, dock så kommer de titt som tätt ibland ändå. Har stått ut med att folk frågar hur gammal jag är var och varannan dag då detta gör att jag ser mycket yngre ut (är 28)… I början av januari börjar jag på nytt jobb och det skulle vara så härligt att få en ’fresh start’ både på nya jobbet och med en hy som är i schack.
    Kram på dig!

    Sofie S. 2015-12-10 12:12:30
    Svara
  • Ju äldre jag blir desto mer inser jag hur viktigt det är att sköta om sin hy ordentligt. Använda bra produkter, rengöra och smörja. Det är a och o. Jag är ständigt på jakt efter det bästa och det skulle därför vara kul att få testa just Renu28 som låter toppen!

    Jessica Sundberg 2015-12-10 12:09:08 http://attlevasunt.se
    Svara
  • Den senaste tiden har min hy flippat ur totalt vilket resulterat i en fin samling ärr efter de finnar som ploppade upp under den värsta tiden. I början på denna jobbiga period gick det till den utsträckningen att jag stannade hemma från jobbet. Och ja, det sägs ju att finnar och märken i ansiktet inte ska påverka dig som person, men nu gjorde dem det vilket är supertråkigt! Att få möjligheten att testa den här krämen skulle vara en life saver för mig om den lyckas ta bort ärren som nu lyser med sin närvaro på mitt ansikte!

    Louise 2015-12-10 12:05:54
    Svara
  • Jag skulle verkligen vilka önska mig en fin kräm under julgranen i år för jag har precis börjat äta en kur med roaccutan i 6mån framöver. Lite prickigt och rött i ansiktet men tycker det strålar om mig varje dag ändå. Det yttre byggs ju upp innefrån, och vad passar då bättre än med snälla produkter innefrån och ut 🙂

    Anna 2015-12-09 22:06:35
    Svara
  • Jag har i hela mitt liv tagit hand om alla andra. Plockat upp andras problem och gjort dem till mina egna. Efter att jag fullkomligt dundrade in i väggen för tre år sen så har jag efter en lång rehab insett att JAG behöver ta hand om mig själv. Jag förtjänar det. Det är en mäktig känsla och svår att ta till sig, speciellt kanske som det maskrosbarn jag är. Faktiskt så har min hy varit med på ”listan” där jag vill ändra på något, två barn, dålig sömn och en massa stress har satt sina små spår. Jag och min hy förtjänar mer än handtvålen och billiga krämen som jag har använt sen jag var 15. Snart tjugo år senare så är jag redo för att försöka ge huden det den förtjänar och det vore fantastiskt kul att börja nystarten med Renu28

    Sarha 2015-12-09 21:33:49
    Svara
  • Den här vill jag gärna testa! Låter nästan för bra för att vara sann!

    Sofie 2015-12-09 17:17:37
    Svara
  • Hej Sanna! Jag vill så himla gärna vinna denna produkt! Jag hade hormonförändringar för några år sedan som orsakade att jag fick mycket acne i hela ansiktet. Acnen försvann successivt och idag är jag i princip helt acne-fri. Dock har jag små röda prickar i hela ansiktet som jag gärna skulle vilja dämpa lite. Därför hoppas jag att tomten kommer med denna i jul! Kram och God Jul!

    Emmy Sandberg 2015-12-09 10:09:19
    Svara
  • För att jag skulle ge det till min fina mamma i julklapp!

    Natalie 2015-12-09 09:28:16
    Svara
  • Wow, verkar helt underbar! Jag älskar hudvård och är ständigt på jakt efter den perfekta produkten. Kan Renu28 vara den?

    Linda 2015-12-09 07:50:17
    Svara
  • åh det lät spännande har brottas hela mitt liv med problemhud och resultatet är tyvärr en 40-åring med mycket ärr i ansiktet, hade varit fantastiskt kul att få prova på denna produkt. ha en härlig onsdag

    madeleine 2015-12-09 07:20:27
    Svara
  • Åh gud vilken spännande produkt! Jag är vilse i djungeln med alla.olika produkter och har svårt att hitta rätt! Denna låter mycket spännande!

    Johanna Larsson 2015-12-09 03:53:46
    Svara
  • Jag har precis fått mitt andra barn och skulle ge denna kräm i julklapp till mig själv! Sömnlösa nätter, bebiskräks, en trotsig treåring…tror att renu28 skulle kunna göra under!

    /Frida

    Frida 2015-12-08 23:57:34
    Svara
  • Åh vad kul med tävling Sanna!

    Jag är nöjd med mig själv och mitt utseende, känner mig som vackrast när jag är naturligt sminkad.. du vet sådär så det knappt ser ut som att man har smink.
    Dessvärre har jag det senare året haft problem men just ärr och röda partier vilket jag tror Renu28 kan hjälpa till med så jag är mer än gärna med och tävlar här!
    Skulle jag inte vinna så ska det ändå bli spännande att få följa och se din huds reaktion på Renu28, då springer jag i så fall iväg och köper den själv.
    Tisdagskraaaaam

    Alexandra 2015-12-08 22:37:33
    Svara
  • Ärr, torrhetsfläckar och diverse besvär
    Gör att jag makeup för det mesta bär.
    Sminket döljer det mesta
    Men det vore roligt att denna få testa.
    Jag vill sällan min hy helt blotta
    Tänk om det nu blir ändring med Renu28?!

    Alex 2015-12-08 22:28:17 http://www.alexochcarin.wordpress.com
    Svara
  • Detta är ju helt perfekt för mig! Jag har en allergi mot vissa ämnen som är svåra att finna i innehållsförteckningarna. Därför söker jag produkter med så få ingredienser som möjligt.

    Karin Stjärnkvist 2015-12-08 21:56:46
    Svara
  • Undrar om den hjälper även mot mina pigmentfläckar..vore nice at få testa den!! 🙂

    Sa 2015-12-08 21:50:10
    Svara
  • Spännande med nya produkter! Har haft/har en tuff höst som satt sina spår kan behöva ett lyft. Tack för en härlig blogg! Kram h

    helena karlsson 2015-12-08 21:09:45
    Svara
  • Jag vill gärna vinna då jag äntligen har börjat bli bättre efter ett par års av eksem, men tyvärr vägrar ärren att försvinna så jag vill gärna låta denna kräm hålla mitt tålamod uppe och ge mig lite mer hopp om att min hy kan återgå till det normala.

    lisa 2015-12-08 20:52:00
    Svara
  • Åh, har läst så mycket om detta märke och då jag själv nu börjat försöka rensa bort giftiga ämnen (både i det man stoppar i sig och på sig) skulle jag verkligen såå gärna vilja vinna denna kräm! (Som en ibland rätt undersövd trebarnsmamma älskar jag dessutom alla produkter som kan ge hyn lite extra hjälp…)

    Anna Å 2015-12-08 20:41:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!