Give HOPE

Min vän Johanna har varit med om varje förälders mardröm, hon och hennes man förlorade sin älskade lilla son Nelson i Cancer. Nelson var en riktig kämpe och en underbar liten pojke, son och storebror till Zoie och Maxine. Det är så fruktansvärt smärtsamt och det går inte att ta in att cancer tar flest barns  och ungdomars liv i Sverige idag.

 

Johanna och hennes familj har genom att starta stiftelsen Entrepreneurs for Good startat upp och finansierat den nya avdelningen HOPE på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Stockholm.

HOPE är, enligt läkarna på Karolinska, absolut avgörande för att bota fler barn idag. Avdelningen invigdes i april men  tyvärr saknas fortfarande pengar för att garantera dess drift i tre år och fram tills den är självfinansierad. Hos HOPE kan barn från hela landet få hjälp och stöd. Vi kan inte låta resursbrist vara en del till att inte alla barn får den vården de förtjänar.

Barncancerfonden bidrar stort och jag stöttar självklart det här projektet och hoppas innerligt att ni också vill hjälpa till.. Det är ju så fruktansvärt viktigt att pengarna kommer in så HOPE kan fortsätta att finnas och hjälpa många många fler familjer i kampen mot Cancer.

Varje bidrag räknas så swisha till 1235706635  eller sätt in på postgiro 788099-0 – tillsammans kan vi rädda liv! Kom ihåg att HOPE, ja hoppet är det sista som överger människan.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • så tragiskt, kan inte förstå att man orkar gå vidare men på något vis klarar man kanske mer än vad man tror. fint inlägg. kram

    madeleine 2016-06-16 17:52:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!