Juldukning

IMG_9622

För ganska exakt ett år sedan hade jag och min parhäst Petra en heldag hemma hos mig med fotografen Jesper Flobrant. 

Vi skulle fota jul, juldukning och julbak till Metro. Det känns konstigt att se vårt gamla hem på bild. Alla mina saker som ligger nedpackade på ett lager… jag saknar dem faktiskt! Önskar jag hade packat med våra jullådor i flytten. Nu blir det till att börja på ny kula i stället, helt okej det också 🙂

IMG_9647

IMG_9652

IMG_9651

Hur som helst, vi hade en superkul dag och med oss var även min syster som är en fena på att pyssla, hennes fina krans kommer i ett framtida julinlägg.

På bordet står mitt porslin från Gustavsberg ( ja, saknar det också), kristallglas som jag samlat på mig under åren och ärvda silverbestick från morföräldrar. Kanske får ni lite inspiration till framtida dukning under högtiderna.

IMG_9648 IMG_9625 IMG_9650

En enkel dukning är det jag gillar allra bäst, ös på med levande ljus, säsongens blommor och en och annan grankvist. Till nyår behåller jag samma bas, men strösslar istället bordet med glitter då 🙂 Vad säger ni? Hur dukar ni till jul?

Under december månad kommer jag att ha en mini julkalender. Några av mina favorit ting och plagg kommer att finnas i luckan under några utvalda dagar. Så glöm inte cialis forum discussion att kika in här med jämna mellanrum så ni inte missar några härliga julklappar!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Jag älskar att bläddra genom din blogg och bli så inspirerad av all härlig inredning! ?
    Ha en mysig advent!

    Vänligen,
    Karin

    Karin 2016-12-04 13:00:27
    Svara
  • älskar all inspiration du bjuder på, detta inlägg minns jag väl. Grankvistar till jul å glitter till nyår det snappade jag upp förra året å det bli lika samma i år

    madeleine 2016-12-02 10:44:26
    Svara
  • Vilken vacker dukning, gillar också det enkla, rena när jag dukar.
    Sidenband runt tallrikarna var ju bara så fint, det kommer jag härma till nyår tror jag allt. ?

    Må bäst// Sanna!

    Sanna 2016-12-01 20:04:18
    Svara
  • Jag gillar ju inte röda blommor så värst och tex. julstjärna kan vara den fulaste (förlåt-får man säga så om levande växter..)blomman jag vet, så, jag håller mig till enbart vita med lite grönt vid juldukning, sen tycker jag (som du verkar det som) att det är fint att mixa olika glas från förr, älskar tunna vackra gamla glas, till det, ganska neutralt porslin, ”bling” i form av vaser & höga ljusstakar & sen är jag hemma känner jag, så ganska så enkelt är mitt gebit. Kommer hålla utkik efter kalenderdagar-så kul, det vill man ju inte missa! Ha en härlig kommande helg på Mallis, (avis!) är där varje år ngra veckor, men aldrig denna årstid, vore spännande att se lite julskyltfönsterdekoration, ev. markander odyl och vad som händer inne i Palma denna tid på året om du har möjlighet att spana in det.

    Lan 2016-12-01 13:58:52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!