Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Let´s go out

gunga

 

Just nu håller jag och min man på att planera hur vi ska pynta vår trädgård i sommar. Vi har kapitulerat, en studsmatta leveras i helgen, dock kommer den stå på ett bra ställe. Så, nu måste lite härligare saker väga upp den där stora studsklumpen. Jag gillar den här häng gungan, den kommer att bli bra i äppelträdet tänker jag. Ni hittar den HÄR. Vad säger ni, har ni gett efter för studsmattan och tycker ni att den här gungan är nått att ha? Era kommentarer ekar tomma och utan era ord så gör mina inlägg snart också det.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vi har också gett efter för fula studs-klumpen – för flera år sedan. Dessutom är jag ständigt rädd att nån ska göra illa sig… OCH jag har tagit på mig elaka-mamman-rollen eftersom dom bara får hoppa en i taget hemma hos oss… och typ 27 hos grannen 😉

  Men dom ÄLSKAR den, och verkar aldrig tröttna! Så det är nog bra antar jag 🙂 Trevlig helg.

  lottaochdom.blogspot.com

  Lotta & Dom 2013-05-03 14:38:00
  Svara
 • Hej! Hoppas att vi kan få se på bilder när trädgården är klar 🙂

  Johanna berntsson 2013-05-03 06:46:00
  Svara
 • Såg någon som grävt ned sin studsmatta super fint och mkt mer diskret… kolla på itsahouse bloggen så hittar du hur hon gjorde.
  Tycker också att det är krångligt att kommentera tyvärr.
  S

  disqus_G1b2DNW2qf 2013-05-03 05:29:00
  Svara
 • ingen studsmatta för oss. inte för att den är ful, utanför att jag är livrädd efter alla benbrott som vänners barn fått. fy sjutton!

  hänggunga har vi ute i stugan, under en ek. och det är galet skönt att ligga på sommaren och titta upp i trädets krona – höra lövens sus. så hej den!

  och kommentera lovar jag att göra. 😉

  u.

  ulfi01 2013-05-02 22:21:00
  Svara
 • Tack för tipset om gungan, och gillar din nya blogg massor!!

  Ulrika 17 2013-05-02 20:39:00
  Svara
 • Hej Sanna! Det är så krångligt att kommentera här, annars skulle jag göra det oftare. Läser hur som helst din blogg varje dag o blir inspirerad o glad. Tycker dock synd om dig som snart har en studsmatta i trädgården.. Hu! Men vad gör man inte för de små liven… Med vänlig hälsning, Johanna

  Johanna 2013-05-02 19:11:00
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!