Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Baby i´m a fool

bild hanna

 

I dag visar jag mina tre bilder för Piqmo på Miss Clara Hotell på Sveavägen. De hänger där hela helgen tillsammans med övriga Piqmo utställare. Jag är SÅ glad att så många av er hört av sig med glada tillrop ang bilderna. Jag är superglad och supernervös inför dagen.Vill ni träffa mig så sväng förbi efter 17 i kväll, då finns jag på plats!

Från och med nästa vecka kan ni köpa bilderna hos Piqmo. De kommer att finnas i tre olika storlekar, med eller utan ram och alla pengar går som sagt till UNICEF och deras arbete för rent vatten. Läs gärna mer om det HÄR.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Fantastiskt snygga bilder! Kommer definitivt att köpa! Extra kul också eftersom jag följer din och Hannas bloggar slaviskt…;) Ha en riktigt fin helg – och tack igen för en helt otroligt bra blogg!

    Linn 2015-04-17 10:34:40
    Svara
  • spännande! önskar verkligen att jag bodde i närheten av sthlm då hade jag svängt förbi bums

    madeleine 2015-04-17 08:26:24
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!