Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lamp Love

lampa

 

Jag har väntat och väntat. Nu är den äntligen uppe. Lampan som jag kärade ner mig i för ett bra tag sen.

Ball Light av Michael Anastassiades.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack för svaret. Vi kommer nog att gå ”all in” med både bänkskiva och golv. Jag får väl vaka över mitt kök som en örn, för jag älskar verkligen den vita marmorn!
  Kram

  Helena 2013-03-14 19:56:00
  Svara
 • Hej H, Ja det har inte funkat, hade helt missat det men nu ska den vara OK min kommentarsfunktion. skönt. Vi har Carrera marmor både som bänkskiva och stänkskydd i köket. Jag älskar det. Det är känsligt och den har en hel del ringar, några märken och lite olika fläckar men det är bara charmigt efter ett tag tycker vi. Jag tycker ju så mycket om marmor att jag tycker att det är värt det, men man får absolut hålla efter. Fruktsaft, vin eller typ ett kastrull lock kan göra bestående märken väldigt snabbt. Men kör, ni kommer inte ångra er 🙂

  Vi har ju haft blank som mattas av med tiden, tror dock att helmatt kanske är lite, lite mindre känslig.

  // sanna

  Sanna Nordström 2013-03-14 10:14:00
  Svara
 • Har försökt lämna kommentarer några gånger men trott att du med flit avaktiverat kommentarsfältet, men så var det alltså inte!
  Jag har varit till ett stenhuggeri idag för att beställa marmorskivor. Ser att du har i köket, är du nöjd med dem? De är ju lite känsliga har jag förstått…
  //Helena (Drömhus)

  Helena 2013-03-14 00:15:00
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!