Wallpaper

Elefant_grey

 

Det här har jag bara väntat på. Genom den härliga bloggen Husligheter fick jag reda på att Estrid Ericsons klassiska Elefanter nu kommer på tapet rulle. Svenskt Tenn lanserar dem redan på fredag. Du kommer kunna välja mellan röd, blå eller ljusgrå botten. För en person som älskar det klassiska med Svenskt Tenn och är lite besatt av färgen grå så är det här en vinnande kombo. I lagom dos då förstås.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh, va härligt med de klassiska elefanterna på tapet! De som följer min blogg lär inte ha missat att det här är ett favoritmönster. Som textilnörd jag är har det blivit både lampa, brödkorg och kudde i nämnda mönster. Sist hamnade det t o m i påskriset:-) www.blogg.textilfrossa.se

    Textilfrossa 2013-04-07 21:19:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!