Snittblommor

tulip1 tulip2

 

Bild sanna/wonderdeco.se Bilderna är tagna i vårt kök för några veckor sen.

 

Jag blev så glad när jag hittade min bild inne hos grymma Frida med bloggenTrendenser.  Franska tulpaner är verkligen fantastiskt. I dag är det dags för nya snittblommor inför helgen och jag ska åka till vår lilla blomsterbutik på torget, där blir jag alltid inspirerad. Dessutom är det dags att ta tag i trädgården. Det är ett gäng krukor som behöver nytt liv. Har ni något tips på en vacker och gärna lite tålig blomma som jag kan plantera i krukorna redan nu?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Välkomna på bloppis i min blogg! Massa fina grejer till riktigt grymma priser!
  Nytt och begagnat! 🙂
  Nu finns det även häst och ryttarutrustning, allt nytt från nerlagd butik för hästintresserade människor! 🙂

  Vi ses!
  http://magnusson08.blogspot.com

  Amanda 2013-04-20 15:08:00
  Svara
 • Vart kommer de snygga elementskydden ifrån?
  Mvh Johanna

  Johanna berntsson 2013-04-19 11:52:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!