Colonial Chair

 

 

stol

 

Jag gillar verkligen den här stolen- fåtöljen Colonial Chair som är formgiven av Ole Wanscher 1949. Den skulle gärna få stå här hemma. Den nätta formen gör att den enkelt tar sin plats i hemmet, tillsammans med en snygg soffa eller ståendes för sig själv.

Colonial_chair_sort

 

Stolen är nu 63 år gammal men högaktuell och den här färgsättningen på bilden ovan är min personliga favorit. Vad tycker du?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Håller med! En mycket vacker stol!

  Hanna Wessman 2013-05-08 18:50:00
  Svara
 • Hej! Jag har varit nyfiken på dig sen jag såg ditt fantastiskt fina hem på Lovelylife! Av en slump hittade jag in här på din blogg. Jag läser måååånga inredningsbloggar men hade helt missat din?! Nu har du i alla fall en ny trogen följare! 🙂
  Vore kul att se mer av dina trägårdsplaner, är i samma sits själv. Dock utan studsmatta än så länge… 😉
  Vänliga hälsningar
  Anna L

  Anna 2013-05-07 15:31:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!