Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Treat Ourself

 

 

 

 

c1 c2

I dag tänkte jag lotta ut två stycken presentkort med 30% rabatt på valfri behandling hos Sandra eller Patricia på Corinne & Friends i Sturegallerian.

Hos Sandra tar jag hand om mitt trötta mammaansikte och hon har även introducerat mig för världens (för mig) bästa ansiktsserie. Transderma.

transd

Patricia tar hand om mina naglar. Jag har blivit beroende av Gelishnaglar, för mig är det en dröm att inte behöva tänka på avskavt nagellack eller trötta nagelband. Dessutom blänker de alltid snyggt och det finns mängder av härliga färger att välja mellan. Min favorit är Scarlet Red.

naglar

Så, för ert presentkort kan ni nu välja att ha en skön stund hos Sandra och fixa facet inför sommaren, eller att ge tassarna lite ny färg hos Patricia.

Skriv en kommentar med vad ni helst vill läsa om på bloggen, så kommer jag att dra två vinnare i morgon. Den ena vinnaren är min födelsedagssiffra och den andra vinnaren är min mans födelsedagssiffra. Lycka till!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag vill ha mera trädgårdstips! Annars fortsätt som innan, jag älskar din blogg!

  Annika 2013-05-16 14:46:00
  Svara
 • Tok gillar din blogg som den är.. Tycker ju att du har en väldigt snygg stil och skulle gärna se lite dagens outfit a la Sanna 😉 Kram Madeleine

  Madeleine Rola 2013-05-12 20:17:00 http://www.facebook.com/madeleine.rola
  Svara
 • Jag gillar verkligen din blogg och stil så jag skulle gärna vilja se mer av ditt hem och kanske dagens outfit någon gång? Sen är det ju alltid roligt när man får se mer av den som skriver bloggen (personligt men inte privat!

  Caroline 2013-05-09 19:11:00
  Svara
 • Älskar att läsa om de små detaljerna i ett hem, det som gör det lilla extra. Att få inspiration då vi just nu totalrenoverar vårt nyköpta hus.

  Ida 2013-05-09 17:27:00
  Svara
 • Hej! Jag gillar verkligen din blogg och stil (både stilstudio och wonderdeco) kikar in dagligen och gillar utbudet och regelbundna uppdateringar. Forsätt inspirera med inspirationsbilder av olika hem, kommande trender, även ditt egna hem vore intressant! Ha en bra dag!

  Josefina 2013-05-09 10:30:00
  Svara
 • Jag vill gärna läsa tips om belysning, tycker det är svårt att hitta snyggt och prisvärt!

  Carina Zetterström 2013-05-08 21:53:00 http://www.facebook.com/Carzet
  Svara
 • Tycker du ska fortsätta med det du gör! Grym mix mellan tips och nyheter! Puss

  Hanna Wessman 2013-05-08 18:42:00
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!