Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BUS

ST1

 

Eftersom jag tyvärr inte får vistas i solen så har jag letat med ljus och lykta efter en ”Brun utan solkräm” som ger en snygg färg, inte fläckar och framför allt inte luktar skit. Här är vinnaren. Moussen från St. Tropez fyller faktiskt alla kraven ovan och jag kan ge mina bara ben en chans.

Pionen på bilden sjunger verkligen på sista versen, men jag tycker den är så härlig i badrummet att den får stå tills den rasar ihop helt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • oh no så tråkigt, själva solandet är jag inte mycket för men hänga vid strandkanten med barnen är är ljuvligt (om det blir några dagar till det). en nyfiken fråga vart kan man hitta moussen? benen antar ju en något vit ton just nu så lite hjälp mot det hade inte skadat, kram

  madeleine 2013-05-28 15:14:00
  Svara
 • Varför får du inte vistas i solen undrar nu de nyfikne?!

  ella 2013-05-28 14:01:00
  Svara
  • Svar på ellas kommentar.

   Hej Ella, På grund av hudcancer måste jag ta det väldigt försiktigt med solen. Det blir min andra sommar med hög faktor och häng under parasollet. // sanna

   SannaFischerNordstrom 2013-05-28 20:35:00
   Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!