Food

Rom6 r24 mat1 mat2 mat3 mat4 mat6

 

Man äter och dricker så vansinnigt GOTT i Rom. Men det är aldrig kul att fota mat, man får ju lixom inte till det. Vi har i alla fall varit mätta och belåtna mest hela tiden.

Rom5

 

mat5

 

Den här lilla pärlan ska ni lägga på minnet om ni har vägarna förbi Rom. Här hade vi en fantastiskt kväll.

Rom6

 

Den här lilla efterrätten kanske inte ser mycket ut, men det var en av mina topp fem någonsin. En Lemon tart lagad med Kärlek!

r10

 

Rom2

 

Jag har massa härliga mat tips till dig som ska resa dit. Men de får jag lägga upp lite senare. Jag får så många mail om det här med att kommentera här på Bloggen. Det verkar verkligen inte fungera. Så himla tråkigt tycker jag, då det är så där att skriva utan att få någon som helst feedback. Vi får alltså se hur det blir framöver om det inte blir någon bra lösning på det där.

Hoppas ni får en härlig start på veckan!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Märkligt att man skall behöva vara ingenjör eller rymdforskare eller något för att lyckas kommentera i en blogg… Jag har bara en fil kand så det tog ett tag för mig att klura ut hur man skulle göra!
  Kram

  Helena 2013-06-04 22:02:00
  Svara
 • Ok, väskan är to die for… Du är skitsnygg (och nops, jag försöker inte stöta på dig, haha) och visst är det så jäkla tråkigt med kommentarerna… Det är ju liksom de som är bränslet i den här verksamheten…

  Kram

  Helena 2013-06-04 10:20:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!