Pink Lady

IMG_3034 IMG_3038

Min lilla tjej är verkligen inte ofta klädd i rosa. Därför blev jag själv lite förvånad när denna lilla hög skapades på golvet i morse när hon klädde på sig. Det blev en snygg match med hennes rosa matta som ni för övrigt hittar HÄR. Å nä krukan står såklart inte på golvet i vanliga fall utan på hennes byrå,men den matchade ju så fint. Krukan hittar ni HÄR.

IMG_3039 IMG_3040

I Rom fick jag äntligen tag på ett par Vans jag letat länge efter till Lou, ganska irriterande att jag missade på storleken bara… de är för små. Så om du vill köpa ett par sprillans nya leopard Vans i en amerikans stl 6 till din lilla, maila mig asap.

IMG_3044

 

Baddräkten som också är ett Rom köp passade dock perfekt. Ni hittar den HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!