Marmor bord

em

 

När jag la upp den här bilden på vårt soffbord fick jag en väldans massa mail om var man kan hitta det. Nu är det så att vårt bord är ett litet hop plock. Vi tog bort den befintliga skivan från ett runt bord vi hade hemma och lät sedan vår snickare ta fram en måttbeställd rund carrera skiva som topp. Så just det finns inte att köpa.

Men min kompis Mathilda tipsade mig idag om en grym sida för dig som också är på jakt efter marmorbord eller bänkskiva i sten, men inte hittat det rätta till ett ok pris. Nu kan ni måttbeställa ert egna.

timthumb-1.php timthumb.php

 

carolines-carrara-bord-300x200

 

Bilderna ovanför hittar ni på Stenskivor.se och alla Carrera skivorna är måttbeställda efter önskemål. Företaget importerar sina stenskivor själva så du får alltså bra sten till ett bättre pris. Jag tycker det låter toppen.

Mer info hittar ni HÄR. Jag har som sagt inte testat företaget själv men tänkte att det här kunde vara ett bra tips till er som hört av sig till mig och frågat om tips och råd kring just stenskivor och marmorbord.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • http://www.blocket.se/stockholm/Runt_marmorbord_tv_bord_pa_trumpetfot_50981379.htm?ca=11&w=1

  Marmorbord runt på Blocket 2014-01-05 19:02:00
  Svara
 • Ska man köpa sten kan jag rekommendera Diapol via .www.whitegoods.eu en av dom större leverantörerna av sten i Europa, mycket bra kvalitet och priser!!!

  Niclas 2013-11-21 16:32:00
  Svara
 • Vad glad jag blev att se att du är så nöjd med din Carrara marmorskiva! Njut av den i många år.
  Vänliga hälsningar från Estanislao på Stenskivor AB

  Estanislao 2013-08-21 22:56:00
  Svara
 • Vi kör oxå marmor idag:)
  http://alexochcarin.wordpress.com/2013/06/18/marmor-och-syren/

  /Alex

  www.alexochcarin.wordpress.com 2013-06-18 21:47:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!