Happy Weekend

helg3

I jag haft mitt sista yogapass innan sommaren. Jag älskar det och längtar redan tills vi drar igång igen i Augusti. Tack för den här omgången bästa Jennie.  Vi kommer att kickstarta hösten med en underbar Yoga & detox helg i Stockholm 21-25 Augusti. För er som är sugna på att veta mer om den här helgen går det bra att maila mig på [email protected] så skickar jag en härlig inbjudan, men snabba på, inte många platser kvar nu.

helg4I övrigt har jag druckit min dagliga gröna smoothie drink. I dag blev det en ”Eat your Greens” från Blueberry.

helg2

 

helg

Nu ska jag fortsätta njuta av den här sommarkvällen i min supersköna collegeklänning och önskar er en fantastisk helg fylld med sol, bad och härligheter.

Sanna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Snygging!! Den där klänningen ser väldigt härlig ut!! Puss

  Hanna 2013-07-01 19:51:00
  Svara
 • men vilken sjukt cool klänning å den ser ju bekväm ut oxå sånt gillas!!! snygg as always! är den köpt i Sverige? kram

  madeleine 2013-06-29 18:57:00
  Svara
 • Härligt! Älskar också yoga. 🙂

  P.s du är superfin! Tack för en inspirerande blogg!

  Kram

  Emma Netzén 2013-06-29 18:55:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!