Face it!

salong2

 

I dag kom jag iväg på en alldeles fantastiskt härlig ansiktsbehandling. En timme spenderades i den här sköna sängen medan mitt ansikte pepprades med nyttigheter och nu känner jag en helt ny lyster i ansiktet. Många är rädda för en peeling så här på sensommaren, de tror att färgen i ansiktet försvinner. För det första har jag skyddat mitt ansikte väldigt väl i sommar och för det andra gör en sån här behandling bara att ”läder” känslan i ansiktet försvinner och hudens lyster kommer fram.  Behandlingen jag testade idag heter Age Smart och behöver din hud också en C-vitamin boost efter sommaren kan jag starkt rekommendera den.

Jag går hos duktiga och inspirerande Sandra på Corinne and Friends i Sturegallerian. Där håller hela nedervåingen förövrigt på att förvandlas till ett riktigt skönhetsmecka. Väldigt Härligt!

Här hittar du mer info.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!