En kunglig Dansk

bildDet hör inte till vanligheterna att jag fyndar, men ibland ska man ha tur. Ni som följer mig på Instagram #sannafischernordstrom vet att jag igår fick hem min underbara kaffeservis som jag hittade på annons. Jag har letat ett tag efter just den här Kunglig Dansk ”musselmalet” och så fick jag syn på en liten annons i Höganäs. Lite väl långt ifrån Stockholm, men just den helgen var min syster och hennes man i just Höganäs på bröllop. Så nu står den i mitt kök och jag ska blanda upp den med annat blåblommigt porslin jag samlat på mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Älskar denna! Försöker själv få en liten samling. Flitig besökare av Bukowskis market just nu.

  Anna 2013-08-21 22:49:00
  Svara
 • Ja det var ett bra fynd! Själv har jag ärvt två dussin såna koppar efter min farmor, vi använder servisen dagligen, dock inte alla 24 =)

  Carzet 2013-08-21 18:58:00
  Svara
 • verkligen ett riktigt fynd!

  madeleine 2013-08-21 15:20:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!