Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Color love

färg2

 

När jag såg de här bilderna insåg jag att just den där grå blå färgen är en färg jag går i gång på lite extra just nu. Grått är en färg vi har mycket av hemma i många olika nyanser. Svårt att hitta den perfekta är det, den får inte bli lila, inte blå och absolut inte ljusblå. Men här, på bilden tycker jag mig se en varm grå ton som går mot blått på ett sätt jag just nu älskar!

 

färg1

Bilderna är lånade från Skönahem.se och jobbet är gjort av Helena Strauss och Marie Delice Karlsson. Ni hittar mer bilder HÄR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • ja grått det finns det mycket av härhemma oxå, å i helgen slog jag till på ett ”don´t leave me” bord å efter mycket övervägande så gick jag inte helt oväntat hem med ett grått….

    madeleine 2013-09-30 08:55:00
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!