Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gardinprojekt

gardin1 gardin2

Jag har haft lite olika gardin projekt här hemma för vår hall på övervåningen. Men efter några tappra försök så slutar det ändå med att jag nu beställt precis lika dana slöjgardiner som vi har i nästan alla andra rum. Som här i vardagsrummet till exempel. I vårt sovrum har vi samma gardin men med vita mörkläggningsgardiner på en egen skena som löper bakom. Älskar att kunna mörklägga sovrummet när man känner för det. Så, i dagarna kommer alltså en ny leverans av gardiner och jag ser fram emot att få dem på plats.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  Det är preciiiis såhär jag vill ha hemma. Skulle såå uppskatta om du kan förklara och ta närmare bilder på vad det är för gardinstänger och typ av gardin! Jag ska också ha från tak till golv men vill fästa gardinstången i väggen. Tänkte först ha sådan med skena med hittade bara sådan med skenan nedåt och då syns ju själva stången. Jag vill liksom att tyget från gardinen ska täcka stången, så nu tänkte jag ha såna man trär på med lite rynkat upptill så stången inte syns. Oj förlåt för uppsats men du får hemskt gärna förklara och visa vad för stång, hur det sitter samt hur gardinen är upptill. Tusen tusen tack på förhand!

  Sanna 2015-12-01 21:47:51
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Ring till my window o be att få prata med Mats. Han har hjälpt mig med alla våra gardiner så hälsa från mig så kan han hjälpa dig. /Sanna

   sannafischer 2015-12-02 08:33:44
   Svara
 • Supersnyggt! På jakt efter liknande till vårt vardagsrum. Var köper du dessa gardiner? Mvh Emma

  Emma 2013-10-11 19:22:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma. Jag beställer från My Window. Kontakta Mats och hälsa från mig så vet han vad du är ute efter! Lycka till. sanna

   SannaFischerNordstrom 2013-10-12 09:13:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!