Calamine

CalamineJag älskar den rosa färgen Calamine från Farrow&Ball som vi har målat vår gästtoalett i hemma. Den är den perfekta rosa nyansen och väldigt fin mot den gråa kalkstenen vi har på golvet där inne. Ledsen för suddig mobilbild.. men kameran är på lite fix.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Stort tack (igen) för en fin blogg. Du inspirerar! Vi renoverar och jag är inne på en rosa gäst wc. Har hittills plockat ut 4 olika provburkar men blir inte nöjd. Vill ha den sådär pudrigt rosa utan att den blir för gul eller blå (lila). Calamine verkar vara sö fin! Hur skulle du beskriva att den blir på er wc, varm? Kall? Mycket färg eller dov?
    Så tacksam för svar! Kram Amanda

    Amanda 2015-05-25 16:51:54
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!