Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

T&T

tt

Magen växer så det knakar och det var dags att uppdatera basgarderoben till en size större.Personligen så skippar jag de klassiksa mamma plaggen så gott det bara går. Hos Twist & Tango har jag hittat mina nya favorit t-shirts. De har Perfekt passform med rund hals och nu sitter de dessutom perfekt löst över magen. En mjuk och vit kofta blev det också, den kommer att vara perfekt på kommande resa. Jag lovar att visa en bild med plaggen på, men det blir från soligare breddgrader då plaggen redan ligger fint vikta i resväskan och väntar på avfärd.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Snyggt! Tack för alla fina tips. Önskar er en lustfylld och trevlig resa. ENJOY

    Monique 2014-03-07 17:14:00
    Svara
  • Snygga! Är på jakt efter nya så då vet jag var jag ska kika. Tack för tips!

    Emma Bradley 2014-03-07 07:33:00
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!