Love

nailsI går fixade jag naglarna hos bästa Patricia på Corinne & Friends i Sturegallerian. Hon lurade på mig en ny färg, jag som alltid väljer samma håller fortfarande på att vänja mig. Men härligt vårig är den, nu när jag fortfarande har lite USA färg kvar på kroppen.

På mitt pekfinger sitter en mycket kär present, jag har fått den av min vän Hanna. En symbol för vår vänskap, jag blir lika glad varje gång jag ser den. Med lite tur (för er som gillar den precis lika mycket som jag) så kommer den kanske i produktion snart!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh, superfin ring!

  Naglarna var ju också coola men förstår din känsla. Jag brukar ångra mig när jag inte väljer mina favoritröda.. 🙂

  Emma Bradley 2014-04-09 16:14:00
  Svara
 • BFF PUSS

  Hanna 2014-04-09 12:36:00
  Svara
 • grym färg! så snyggt till dina bruna händer!
  åh ja skall det bli smyckesproduktion, jag har ju följt både dig å hanna länge nu å ibland så har det ju poppat upp nån snygg ring här å var som jag förstått hon ligger bakom, massor med gilla på den å vilken fin påminnelse!

  madeleine 2014-04-09 10:47:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!