A Day´s March

a1

 

I kväll har jag och min man varit på öppningen av den nya supersnygga herrbutiken A Day´s March.

a2

 

a3

 

a4

 

a9

 

a5

 

a6

 

a8

 

a7

Här hittar ni skjortor, tröjor,slipsar och t-shirts för alla tillfällen till bra priser. Färgskala på kläderna är lika snygga som butiken och hela konceptet är otroligt genomtänkt och inspirerande. Jag ser fram emot att se min man i de här kläderna.

a10I morgon öppnar butiken, så skynda er till Kungsgatan 3 och överraska någon kille ni tycker om med ett nytt klädesplagg lagom till helgen. För er som inte bor i Stockholm kan jag glatt meddela att en webshop öppnar inom kort.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!