Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Björk & Berries

badrum1

Just nu kan jag inte få nog av Björk & Berries senaste serie Never Spring. I min dusch står deras schampo & balsam. Jag älskar att det är helt naturligt och fritt från sulfater. Doften är magisk och jag har satt upp deras ”shimmering body oil” på önskelistan. Jag tänker att den kan få magen och mig att glänsa lite extra i sommar.

badrum2

 

Never Spring schampoo & balsam får två tummar upp av mig.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Gillar verkligen alla dessa härliga tips du bjuder på!!

    madeleine 2014-05-15 11:19:00
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!