Happy Mama

Photo kopia 7

Förra veckan hade jag en underbar dag helt för mig själv på spa.

Photo kopia 5

Photo kopia 4

Photo kopia 3

Av några av mina bästa vänner fick jag en timmes gravid massage på Grand Hotel Spa. Jag sladdade dit med en ”Eat Your grenens” ( min favorit smoothie från Blueberry) i handen och njöt av lugnet och att kunna sitta i morgonrock i den härliga miljön en bra stund innan det var dags för massage. Min kropp jublade och jag gick därifrån på lättare steg full med ny energi. Tusen tack älskade vänner för min eftermiddag på Grand.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Va ljuvligt! Det är du väl värd, kram

    madeleine 2014-06-18 07:10:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!