Mister French

m12 Tröttast i stan, det är jag det.Inget smink i hela världen hjälper just nu, men lite färg på naglarna det piggade upp. I gårkväll kväll tog jag allafall  på min ett par klackar och rullade iväg till nyinvigningen av restaurangen Mister French som ligger på skeppsbron i Tullhus 2 närmare bestämt. f1Mitt vackra och väldigt mycket piggare sällskap för kvällen var min älskade vän Hanna aka HannasRoom. f2 Vi satt ute och babblade i timmar. Jag sörplade i mig mängder av goda fruktjuicer medan Hanna fick njuta av vin. ( väldigt avis på det…) Tack Hanna & Mister French för att ni drog med mitt höggravida jag ut på stan…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så jäkla häftigt att du ändå orkar å klackar på det liksom, snygg som få, kram

  madeleine 2014-06-25 22:48:00
  Svara
  • Svar på madeleines kommentar.

   Tackar.. jag ska allt orka ett tag till. Det är ju det bästa sättet att få den här sista tiden att gå 🙂

   SannaFischerNordstrom 2014-06-26 15:14:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!