Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kitchen

l2Just nu ligger den här 3:an på Östermalm till Salu med Per Jansson Fastighetsförmedling. Jag gillar köket. Färgen på luckorna tillsammans med Carrera marmor, takhöjden, Jonas Bohlins kvistlampan över bordet och de härliga dörrarna ut till balkongen. Kanske man kan känna att man sett det förut, marmor tillsammans med ett grått kök, men jag har inte tröttnat ännu utan jag tycker faktiskt att det är en vinnande och klassiskt snygg kombo som står sig många år till.

l1

l4

l5

Fler bilder från det här hemmet hittar ni hos Mäklaren HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vilket hem!!!! åh jag gillar verkligen den där kvistlampan, önskar jag hade några tusenlappar att spendera på en taklampa i köket…..har inget ovanför matbordet å det är ju så svårt å hitta rätt så om du har några tips på taklampor i kök så tas detta tacksamt emot, ha en fin dag

    madeleine 2014-09-10 10:06:00
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!