Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TV Room

tvrum1

Tv är ju verkligen ingen snygg möbel, hur platt den än är. Därför byggde vi ut väggen lite i vårt TV-rum och byggde in TV:n där. På så sätt flyter den lite mer in i väggen, ja man slipper i alla fall se kanterna på den.

tvrum3

Högtalarna byggdes också in i väggen och vi målade sen in dem i samma färg som resten av rummet, en ljust grå ton. De syns knappt längre, framför allt inte på kvällen när det är mörkt.

tvrum2

På väggen med fönster har jag satt tunga sammetsgardiner i en grå ton längs hela väggen, de  fångar upp mycket ljud, så det blir en skönare volym i rummet. TV-bänken är köpt på Asplunds och det var nog en av de första möblerna jag och min man köpte tillsammans när vi flyttade ihop för många år sen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Verkligen jättefint! Var har du hittat den fina lampan?

  Malin 2014-11-20 16:16:00
  Svara
 • Så snyggt! Nyfiken på att se hur ert tv-rum ser ut för övrigt

  Linda 2014-11-20 10:39:00
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   hej linda, jag ska försöka fota, så svårt nu dessa dagar när det är mörkt från morgon till kväll bara.. många tack för dina kommentarer, blir så mkt roligare att blogga när ni tar er tid 🙂

   SannaFischerNordstrom 2014-11-20 10:46:00
   Svara
 • vilken grym lösning! tv är ju som sagt en väldigt tråkig möbel men när man har möjlighet å förverkliga så fina ideer som ni haft här så känns det ju riktigt snyggt

  madeleine 2014-11-20 08:08:00
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!