Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Andra Advent

IMG_3075

IMG_3084

Precis som jag som liten så älskar Lou sin dans. Som barn drömde jag om att bli ballettdansös och Svansjön var mitt mål, ja balett var en stor del av mitt liv ända tills att jag fyllde femton år och andra intressen tog över. Nu älskar jag att se min lilla tjej skutta in i danssalen med glittrande ögon och ett stort leende. Vi firade andra advent med dansavslutning och mängder med lussebullar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh så mys! Har två små dansare här hemma också. 🙂

    Emma Bradley 2014-12-11 20:37:00
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!