Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Wheat & LIVLY

 

 

 

 

Just nu är jag lite smått besatt av småblommigt på barnkläder. Kanske är det på grund av det gråa vädret eller kanske beror det på att mina barn oftast bär enfärgat. Hur som helst slog mitt blomsterhjärta små volter när jag sprang på den här blommiga klänningen från Wheat på barnbutiken Dakapo & Nova häromdagen, för att samma eftermiddag hitta ännu en småblommig favorit i blått hos LIVLY.

klänning1

Nu tror jag att mitt blommiga begär är stillat en stund och så även Lous.  De fina hårrosetterna som glittrar kommer också från LIVLY.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Love it!

    Emma Bradley 2014-12-11 20:36:00
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!