Mrs LIVLY Robe

r3

r4

r1

r2

r5

Så här såg det ut för några veckor sedan hemma i vårt vardagsrum när LIVLY var på besök för att plåta deras senaste nytillskott MRS LIVLY. Först ut är en helt fantastisk morgonrock i Pimabomull med samma mönster som på de små plaggen i form av PJ:s och mössor.

r6

Nu hänger morgonrocken äntligen hemma hos mig och jag älskar den! Nu hittar den hos LIVLY.

Ps. ni har väll inte missat deras superfina sortiment med härliga ting till barnrummet. Så himla mycket fint som ni hittar HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Sanna! En fråga om grå färg (som du verkar vara mer eller mindre expert på). Jag ska måla en klädgarderob i grå snickerifärg (har ljus blå/grå väggar). Finns det någon ”standardfärg” i grått som du tycker är ett säkert kort? Stort tack på förhand! /Hanna

  Hanna 2014-12-15 16:31:00
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna. Jag gillar Farrow and Balls färger. Deras Lamp Room Grey är extra fin då den verkligen är Grå när den kommer upp på väggen utan att gå åt blått. Du kan visa upp den för din färghandlare så kan han guida dig. Lycka till. Sanna

   SannaFischerNordstrom 2014-12-17 08:37:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!