Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lotta Agaton

lo8

Jag är garanterat inte först på den här bollen och jag känner mig ganska säker på att det här kommer att bli veckans mest ombloggade hem. Inrednings stylisten Lotta Agaton säljer sitt hem på Odengatan i Stockholm och bokhyllan på bilden är lite av en ”inredningskändis” i sig.

lo9

lo1

lo5

lo2

lo3

 

Fler bilder på Lottas fina hem hittar ni hos Mäklarfirman Alexander White .

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Otroligt snyggt! Jag älskar vardagsrummet, köket och matsalen! Men jag tycker inte att de har lyckats fa till den där mysiga känslan i nagon av sovrummen och tycker att alla sängarna ser jättetrakiga ut med bara nagra enkla IKEAsängben. Det är ju sa lätt att bara fixa till en schysst sängram eller nagra fiffiga sängben I nagon annan form eller nagot roliga material.

    Sara 2015-01-16 09:13:33
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!