Raw Chocolate and colourful

lotta2 lotta5

lotta4

lotta3

Det är verkligen, verkligen inte ofta det händer men så helt plötsligt är det undanplockat,lite undan jobbat och en bebis som sover på samma gång. Då, passade jag på att dricka mitt godaste kaffe, äta upp min fantastiska choklad från Pana Chocolate som är både handdgjord, organisk och Raw i smaken mint. Varje bit har dessutom ett litet hjärta eller budskap på sig och sånt piggar ju upp lite extra. Jag passade även på att öppna min julklappsbok Colourful av Lotta Agaton och Pia Ulin. Jag han precis känna hur mycket jag gillar den, när det var dags att kliva på mammarollen igen.. men ändå, en liten stund och några bilder fick jag ju faktiskt till!

Hoppas ni får en fin fredag och VÄLKOMNA hit alla nya läsare. Så himla kul. Ni får gärna lämna ett spår och berätta vad ni gillar och vill ha mer av här inne.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Sanna! Vart kommer den guldiga ljusstaken ifrån? Supersnygg!

  Isabella 2015-02-06 17:31:09
  Svara
 • Så fin blogg! Skulle gärna se mer av outfitsbilder, skönhetstfavoriter och kanske lite recept, allt möjligt från din vardag och mer inredning såklart 🙂

  Anna 2015-02-06 13:52:48
  Svara
 • Åhh! Vart får du tag på Pana Chocolate? Följer dom på Instagram och suktar efter deras fantastiska grejer varje dag!

  Fredrika 2015-02-06 10:35:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!