Kuddar från Elce Stockholm

kudde2

 

I soffan på bilden ligger två mönstrade snyggingar som jag fick äran att ha med på mitt senaste jobb. Kuddarna kommer från Elce Stockholm och finns i många härliga mönster och färger. Jag har tidigare skrivit om en av mina favoriter, svenska Nina Kullberg som även hon gör fantastiska kuddar i underbara mönster. Jag vill ha hela min soffa full!

Så himla kul med svensk design som lyser upp i vintermörkret.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fina kuddar! 🙂
  Det är roligt att förändra med kuddar, det gör sån skillnad.

  Är själv på jakt efter kuddar eller ett linnetyg som ska vara zebramönstrat i ljusgrått och vitt eller beige och vitt. Är detta något som du känner till?
  Har googlat som en tok, men har inte hittat det jag söker. Så har du något tips på var jag kan hitta tyget så blir jag överlycklig. 😉

  Ha en fin dag!
  Kram Eva

  Eva Blixman 2015-02-11 11:29:15 http://roomdeco.se
  Svara
 • Åh vilka fina!! Vet du vart man kan köpa dessa? Hittade ingen webshop på deras hemsida

  Madeleine 2015-02-11 08:23:02
  Svara
 • Hej Sanna.
  Behöver alla tips och inspo för min sons barnrum. Han har precis fått en stringskrivbord och nu är det sängbord, sänglampa och matta jag har kvar. Mattan gillar jag asplunds och det var så jag hitta till din bild på Tods rum- tog du den beiga eller vita? Finns i olika storlekar- funderar på en mindre så att det inte ta över hel rummet. Alla tips är välkomna!

  Karla 2015-02-11 02:31:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!