Gatto Lamp from Flos

gatto1

 

Lampor, jag är ju lite smått tokig i dem, och det är jag säkert inte ensam om. Lite extra tur är det att min man råkar känna som jag. För några månader sen överraskade han mig med Gattolampa från Flos, en lampan som vi båda spanat på ett tag. Jag valde dock först att använda den i en inredning/styling jag jobbat med.

gatto2

 

Men efter att bilderna var tagna till mäklarfirman kunde jag inte låta bli att plocka hem den. Nu står den på min sida av sängen.

gatto3

 

Jag älskar att man kan dimma den till en skön ljusstyrka. Det ger ett extra fint ljus på kvällen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej!

  Kikar in på din blogg titt som tätt då jag bara älskar din fantastiska inredningsstil!

  Idag fick jag hem min Gatto piccolo men hör tyvärr ett surrande ljud från dimmern när lampan tänds. Är det likadant med din lanpa tro? Eller har jag fått ett måndagsexemplar…

  Med vänlig hälsning, Magda

  Magfa 2015-06-12 17:50:10
  Svara
 • Hej! Jag har precis hittat till din fina blogg. Det ser ut som att vi gillar samma saker. 🙂 Jag funderar på ett Nati Tati sängbord, men vår säng är en bit högre än själva bordet. Ser att er säng också är det, funkar det bra ändå? Och så undrar jag om Gattolampan ger tillräckligt bra ljus att kunna läsa i? Har även den på min lista! 🙂

  Jeanette 2015-05-24 09:43:31
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Hej, gattolampan har dimmer så det tycker jag absolut. Vad det gäller sängborden har jag aldrig tänkt på att det skulle vara nått problem med sänghöjden 🙂 Jag tycker det funkar finfint 🙂 Å Välkommen hit!!

   sannafischer 2015-05-26 08:45:49
   Svara
 • Love it Sanna, du har galet fint.
  Kram Sanna!

  Sanna 2015-02-23 22:43:37
  Svara
 • Vad är bordet ifrån?

  E 2015-02-23 20:47:05
  Svara
 • Så fint ni har det! Dom sängborden är ju drömmen. 🙂
  Åh lampan är så fin! Älskar min lilla Piccolo. Den passar typ överallt, jag har min i hallen.
  Ha en fin vecka!
  Kram Eva

  Eva Blixman 2015-02-23 15:44:21 http://roomdeco.se
  Svara
 • Ert hem……en dröm…..finns inte en millimeter som du visat som jag inte älskar, du är så vansinnigt duktig.

  madeleine 2015-02-23 10:01:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!