Sunday Funday

sannanu3

 

Idag är jag tröttare än tröttast men så himla glad. Jag har haft en underbar helg, med två kvällar på stan med vänner. Det hör faktiskt inte till vanligheterna utan jag brukar alltid se till att ha en kväll hemma med familjen. Men är det födelsedagar som ska firas så är det!

sannanu2

 

sannanu

 

Så idag har vi tagit det väldigt lugnt och jag har hängt med mina två minsta pojkar. Vi har spanat på presenter och superhjältedräkter. Vi har en snart sexårig skolsugen tandvickande och färväntansfull kille här hemma. Han räknar dagarna tills den stora dagen och superhjältekalaset. Fulltankad med kompis energi och laddad för en ny vecka tar jag kväll och hoppas på att min trio är lika sugen som jag på att spendera den i soffan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Gud så fin jacka! Är den från vårens kollektion? 🙂

  Fideli 2015-03-02 18:46:13
  Svara
 • alltså så snygg du är!!!! håret, kläder, du, ja alltihop WOW!!!

  madeleine 2015-03-02 07:59:36
  Svara
 • Hei, jeg lurer veldig på hvor genseren din er fra? Den så så utrolig deilig ut! 🙂

  Emilie 2015-03-01 23:51:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!