Copenhagen I Love U

köpenhamn

 

Väskorna är packade och när ni läser det här sitter jag förhoppningsvis med ett glas vin i handen i ett soligt Köpenhamn. Det är dags för en efterlängtad tjejhelg i en av favoritstäderna nummer ett! Så, nu ska jag passa på att njuta till max av min helg och sällskapet så uppdaterar jag med härliga tips och bilder från Köpenhamn när jag är tillbaka på söndag!

Hoppas ni får en toppen helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Åh, enjoy it! Jag sprang på en ”hemlig” liten vintage-mode-butik när jag var där sist. Vet inte om du känner till den redan men kolla in BakkildeCPH på instagram (ligger i en supermysig innergård på Pistolstraede 4 ) nära Casa Shop. Världens gulligaste man stod bakom disken och berättade små historier om Köpenhamnsfashionistiorna som tidigare ägt de handväskor och smycken han hade i affären. De hade även en del Helmut Newton fotografier och modebilder till salu när jag var där. Du skulle gilla den så missa inte!

    Frida 2015-03-06 18:37:02 http://www.trendenser.se
    Svara
  • Åh lyckliga du! Ha det jättebäst!!

    Madeleine 2015-03-06 15:33:20
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!