Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Clean Reed Diffusers

doftpinnar4

Jag har tidigare varit lite smått skeptisk mot så kallade ”Reed Diffusers”, ja ända till jag fick testa den här varianten från Clean Home Fragrances. Det är ju helt fantastiskt vad det sprider sig en härlig doft i rummet. Dessutom är doften och spridningen precis så där lagom. I går när jag satt i matsalen och jobbade tog jag med mig mina doftpinnar och placerade på bänken bakom mig. Cleans Reed Diffuser i doften Warm Cotton är inget annat än ljuvlig.

doftpinnar10

 

Nu är det väll kanske så att de gör sig allra bäst i ett badrum eller som i mitt fall, på min rosa gästtoalett. En öppen flaska håller upp emot 60 dagar och jag njuter till max av den välkomna doften av nystädat och rentvättat som dagligen sprider sig här hemma.

Det här inlägget är i samarbete med Clean Home Fragrances.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åter igen, inspirerande blogg som jag hittade när du flyttade till Metro. Går in och kolla dagligen 🙂 Håller på att tot renovera en pärla i Vasastan och är sugen på en rosa gäst WC. 🙂 Har du koll vilken ncs du använde till er? Så fin!

  Amanda 2015-03-12 13:13:39
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Tusen Tack, vad gulligt sagt. Det är Calamin från Farrow and Ball. Kör på det, blir alltid glad av den rosa färgen. sanna

   sannafischer 2015-03-12 20:52:32
   Svara
 • så snyggt alltihop!!! vet du vart man kan köpa dessa dofter?

  madeleine 2015-03-12 08:03:34
  Svara
 • Jag är helt besatt av Hamam secret från rituals! Luktar sååååå gott hemma!! Tips om du vågar prova en annan framöver 😉

  Emmy 2015-03-12 05:35:19
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!