Alex & Fred

alex&fred6

 

I veckan var jag och Fotografen Jesper Florbrant hemma hos härliga Bobo som driver Alex & Fred. Vi fotade för ett reportage ni snart kommer att få se i en bilaga nära er.

Bobo berättade då om sitt märke som tillverkar bäddset och lapptäcken till barn och vuxna. Jag blev helt förälskad i den underbara kvaliteten, alla produkter är tillverkade i exklusiva skjorttyger i 100 % bomull från Portugal. Lakanen är så där krispiga och tunna och svala, precis som jag vill ha dem. Att tyget dessutom inte varit i kontakt med några farliga ämnen gör dem bara ännu bättre.

Jag kunde helt enkelt inte motstå. Det blev ett bäddset var i olika färger till mina tre små troll hemma.

alex & fred4

alex & fred3

Tod fick ett grått set till sin säng..

alex & fred1

Lou studsade av glädje över sina rosa lakan, favoritfärgen nummer ett..

alex & fred2

 

Noa har inte sagt så mycket om sina, men han sov hela natten i dem utan att vakna en enda gång och det tar jag som ett himla bra betyg och håller tummar och tår för att det blir en trend i den lilla mannens liv. Nu ångrar jag bara, eller min man undrade mest varför jag inte köpte ett set till oss också. Jag har inget bra svar på det, utan som oftast nu för tiden så handlade jag till barnen. Men bobo har lovat att ordna en rabattkod till oss som är sugna på att handla mer av hennes produkter. Så håll utkik för senare i veckan kommer ett erbjudande i bloggen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!