Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Clas Ohlson

clasohlson

 

Jag har en Lego älskande son och en krypande 8 -månaders under samma tak. Ingen bra kombo, då det ligger Lego precis överallt för lilla Noa att stoppa i munnen.  Men det problemet har jag löst nu med de här boxarna från Clas Ohlson. De finns i mängder med storlekar, färger och former till ett bra pris. Ordning & Reda kan vara bland det bästa som finns…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Känner igen det… tyvärr får inte lilla Ines alls komma in på Viggos rum. Viggo har nämligen byggt en hel stad som tar upp halva golvet. Det kliar i mina fingrar, jag vill bara plocka undan men ja vad ska man göra 😛

    Annika M Sriwanna 2015-04-10 22:26:50 http://sriwanna.blogg.se
    Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!