Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Spjälsängen Sniglar

70457_PE185756_S3

 

När lilla Noa föddes hade vi en underbart fin säng från Stokke till honom. Den växte han ganska snabbt ur, men som tur är går den i arv till kommande kusiner. Jag var inte sugen på att lägga för mycket pengar på en ny säng så när sängen ovan, Sniglar från IKEA dök upp slog jag till.

säng1

 

Nu tyckte jag kanske inte att den var så kul i sitt originalutförande Bok så jag målade den i Farrow and Balls Lamproom Grey och då blev den faktiskt himla fin. På ett kick hade jag ordnat en nya snygg spjälsäng till min lilla son. Och det kan jag lova, DIY hör inte till vanligheterna här hemma så att jag fixat det här, det är stort. Ha ha…

Brukar ni fixa mycket själva hemma? I så fall har ni något roligt Do It Yourself att dela med er av?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Superfint och vilket bra tips! Letar spjälsäng som en tok och är också supersugen på Stokkes, men kan inte riktigt motivera att lägga flera tusen på en säng (blir ju en del andra utgiter också när det är första barnet…). Hur mycket färg gick det åt ungefär när du målade? 🙂

  Paulina 2016-10-28 10:31:19
  Svara
 • Jag provade att göra en egen version av Baklava nu i påskas. Var väldigt enkelt och blev riktigt bra (tycker jag 🙂 )
  http://joannans.se/diy-baklava-lampa/

  Joanna 2015-04-11 10:04:40 http://www.joannans.se
  Svara
 • Blev riktigt fint när du målat om spjälsängen Sanna 🙂 Tummen upp. Jag gjorde om ett par gamla blombord som stod och skräpa hemma hos mina föräldrar. Spraymålade dom guldiga och drog på marmorplast. Blev också supersnyggt 🙂 Det är kul när man får till det! 🙂

  Annika M Sriwanna 2015-04-10 22:22:13 http://sriwanna.blogg.se
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!