Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Piqmo et Moi

Jag har gjort ett samarbete med den grymma fotokonstsidan PIQMO. Jag fick frågan om jag ville ta fram en serie om tre bilder och sälja dem till förmån för välgörenhet. Jag blev såklart jätte smickrad och livrädd på samma gång. Valet av motiv var enkelt, ballerinor. Jag har älskat ballerinor så länge jag kan minnas och dansade balett flera dagar i veckan från tre års ålder. Starka, graciösa och vackra.Min älskade älskade vän Hanna ställde upp som ballerina. Jag hade inte kunnat få en vackrare modell, både på in och utsidan. Med ben som de flesta bara kan drömma om dansa och showade hon loss framför kameran medan jag knäppte av bild efter bild.

unnamed-1

Vi tog även några pauser där vi bestämde oss för att busa till bilderna lite, allt för konsten. Pauserna förevigades och blev sen några av mina slutgiltiga val.

bal6-768x1024 bal3-904x1024 bal7-768x1024-1

Ni har sett en del av bilderna tidigare HÄR, men nu kan jag alltså äntligen visa det färdiga resultatet.

unnamed

 

Till hjälp hade jag den här glada mannen, mästerfotografen Bingo Rimér. Han coacha mig under dagen och alla bilder fick jag ta med hans fantastiska kamera. Det var så otroligt kul.

Sanna Fischer Nordström & Piqmo

På torsdag, under Art Week kommer mina bilder att visas på Miss Clara Hotel. Kika gärna förbi under dagen. Bilderna finns att köpa på plats och alla pengar går oavkortat till UNICEF och framförallt till projektet ”Rent vatten” som ni kan läsa mer om här.

 

unnamed

 

Hinner ni inte förbi där så kommer bilderna naturligtvis finnas på Piqmo framöver. Hjälp mig att samla in pengar till rent vatten för världens barn.

Tack bästa Paula för att jag fick göra det här med er, tack Bingo för ovärderlig hjälp och mesta Tack till Hanna, världens bästa vän som jag lyckades övertala till slut. Så många skratt under dagen, som gav roliga minnen för livet.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Å vad fina bilder Sanna, hoppas man kan köpa en av dessa.älskar också ballerinor.
  Kram Sanna!

  Sanna 2015-04-16 08:47:23
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna, Vad kul. De kommer kosta ca 2000 kronor och säljas hos Piqmo, med eller utan ram i tre olika storlekar.

   sannafischer 2015-04-16 19:45:19
   Svara
 • Vet du möjligen vart Paulas skor kommer ifrån!? 🙂

  Alexandra 2015-04-15 11:23:00
  Svara
 • Fast en ballerina som röker…? Sorry men..blä.

  Sanna 2015-04-14 21:40:45
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Allt för konsten vet du :-). ”Ballerinan” röker inte på riktigt, det ger bara en edge till bilden. Vänligen, sanna

   sannafischer 2015-04-15 08:51:49
   Svara
 • Åh vilka fina bilder!
  Ni två verkar vara så härliga 🙂

  Vart är din t-shirt ifrån, den ser ut att vara perfekt!!

  Angelica 2015-04-14 16:45:08
  Svara
 • Alltså såå fruktansvärt rolig dag och även om min nya karriär som ballerina/modell kanske kommer göra mig svår att få tag på framöver får det helt enkelt vara värt det 😉 Hahaha.. Tack för att du tjatade! Minnen för livet och vilka snygga bilder du tog!! Du är bäst! Puss

  Hanna 2015-04-14 14:13:00 http://hannasroom.com
  Svara
 • Helt fantastiska foton!! Det bor en liten fotokonstnär i dig!! Impad!

  paula 2015-04-13 22:21:28 http://www.piqmo.com
  Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!