Sekelskifte i stan

_DSC0169_

 

Igår satt jag och letade inspirationsbilder till ett projekt. Jag hittade då bilder på vår gamla lägenheten i stan. Nu är det sex år sen vi flyttade men jag ser att vi varit trogna vår favoritfärg grått länge nu. Även om stilen i övrigt kanske ändrats en del så har jag även kvar några av favoritmöblerna.

_DSC9801_

 

Grått kök även här…

_DSC9950_

Gråa möbler, det enda som vi har kvar i dag är TV möbeln från Asplunds. Den väger typ ett ton..

 

_DSC9970_

 

Det har ju även hänt en del med mäklarbilderna på sex år. Här jobbade man mer vidvinkel och mindre detaljer, dessutom tycker jag att alla golv har nått gult blankt sken över sig och man plockade bort nästan allt så bilderna blev nakna.

_DSC0232_

 

_DSC9996_ kopia

Sovrummet var grått även här, jag tycker att man sover så gott i mörkare sovrum. Den lila mattan i min garderob älskade jag då, det är kanske inget jag skulle välja idag.

_DSC0072_ kopia

_DSC0278

 

Så roligt att min man sparat bilderna, de känns så väldigt välbekanta men ändå som ett helt annat liv. Tiden då vi bodde på Sibyllegatan i stan. Tods första hem och min första tid som mamma i livet. Fint ändå.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • visst har det hänt en hel del på möklarbildfronten men din stil var och är ju helt fantastisk!
  jag lämnade några kommentarer på inläggen innan ”ballerinan” och ”vad man vill se mer av” men de verkar inte ha kommit med…..jag kommenterar ju så det räcker å blir över ändå så du klarar dig säkert utan dessa, ha en fin dag

  madeleine 2015-04-15 12:28:12
  Svara
 • Så kul att se, super fin lägenhet, och ja det har verkligen hänt saker med mäklarbilderna:-)
  Ha en fin dag. Kan se att du har fullt upp med många spännande projekt.
  Kram Caroline
  Insta: @carolineseverydaydelights

  Caroline Flindt 2015-04-15 10:40:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!