Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Veckans Lista

Nu är det dags för veckans lista igen. Häng med.

Loveseat2_1

 

Jag tycker att den ser så himla härlig och skön ut. Loveseat fåtöljen som ni hittar hos Rum21.

unnamed-1

 

I veckan var jag på en härlig pressvisning på Hotel Diplomat. Det var BlowPro som visade upp sina Nyheter. Ett nytt torrschampoo som tar hand om längderna och en refreshing mist som ger håret en uppfiskande doft utan att man behöver tvätta det. Det här låter bra för en småbarnsmamma i farten. Återkommer när jag hunnit testa.

unnamed

 

Nu är det äntligen dags att börja gräva i trädgården igen. Det knoppas både här och var i vår trädgård och jag har lovat mig själv att bli bättre på trädgårdsarbete. Kanske de här snygga trädgårdsverktygen i koppar från Ellos Home kan hjälpa mig på traven?!

hmprod

 

De här sköna Boho inspirerade shortsen skulle jag gärna pinna runt i till sommaren.Finns hos H&M här.

piqmo2

 

Den här veckan, stockholm Art Week tänker jag också lite extra på mina bilder.. Har ni vägarna förbi Stockholm så spana in dem och Piqmos alla bilder på Miss Clara Hotell på Sveavägen. Där hänger de fredag-söndag denna vecka.

filippak

 

Jag gillar fägen på de här skorna från Filippa K.

IMG_8741

 

Sist men inte minst, mat. Ensam hemma hela veckan med tre kids. Då jublar man lite extra när det kommer ett sånt här matbud till dörren. Tack för det Texas Longhorn.. let´s bring texas Home.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanna Fischers webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!