Absolut Art.com

I går kväll var jag inbjuden på en Fantastisk middag som hölls på Dusty Deco i Hornstullstrand. För maten stod mästerkocken Björn Franzen och om jag förstod det rätt så var det första gången de caterade utanför sin fina restaurang.

IMG_9137

 

Det var en sån härlig kväll igår, nu är den verkligen på G, våren.

MNO_0983

 

MNO_0972

 

MNO_0969

 

MNO_0966

 

Dusty Decos butik hade kvällen till ära förvandlats till festlokal. Dukningen och möbleringen var helt underbar. Udda stolar och bord med den ena blomsteruppsättningen vackrare än den andra. En riktig fröjd för ögat.

IMG_9140

 

IMG_9138

 

IMG_9136

 

IMG_9135

 

IMG_9139

 

Min bordsdam var min vän Malin Glemme, kvinnan bakom de fantastiska mattorna Layered. Alltid lika kul att tjattra loss med henne.

IMG_9134

 

Jonas Kleerup höll en presentetation under kvällen där han presenterade konstnärerna bakom verken på väggen. Alla konstnärer var på plats och fick ta emot applåder. Anledningen till att vi alla samlats var Absolut Art.com.

IMG_9141

 

Denna fantastiska kväll avslutades med att vi fick välja vårt favoritverk, vilket som blev mitt val får ni se i ett annat inlägg. Tack Absolut Art och Patriksson Communication för en underbar kväll. Sidan kommer upp för alla i morgon, så skynda er in där och hitta era favoriter.

ps. några bilder är lånade från Stureplan.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, man man hitta den gröna absolut art tavlans nånstans? Googlat överallt känns det som. Tack snälla!!

  Stina 2015-09-02 14:49:47
  Svara
 • Alltså vilka underbara pion buketter, den vackraste blomman ever.
  Det såg också väldigt trevligt ut 🙂
  Kram Sanna!

  Sanna 2015-04-23 20:48:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!