Bokhylla

_DSC0884

 

Den har följt med oss många år, vår stora bokhylla inköpt på Asplunds. Den fanns inte med grå bakgrund till en början men vi köpa ett test ex.Men jag tror faktiskt den kom i produktion sen. Häromdagen vända jag på alla böcker och vips så fick den ett nytt uttryck. Men jag vet i sjutton. Jag tror jag vänder tillbaka dem snart igen.

Nu är det dags att öka tempot här. Byline plåtning med Petra och en hel dag framför kameran står på schemat. Min favoritsyssla.. verkligen…! Tur att proffset Petra är med och coachar mig genom dagen!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Allt med asplund är så vackert!! Så då även denna bokhylla klart. Visa gärna en helhetsbild.
    Favvoblogg över alla!!! Tack för fantastiska bilder.

    jessica 2015-05-04 09:58:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!