Datahaveri

IMG_9818

 

Jag vet inte vad det är som händer med min dator just nu. Den har länge varit full och nästintill kraschat. Nu har jag äntligen lyckats flytta alla bilder och uppdatera den. Den känns som ny. Men nu kan jag helt plötsligt inte koppla kameran till den längre, bilderna kommer inte upp? Jag vet inte vad som är felet och blogga utan mina bilder blir himla svårt. Tur att jag ska till Metro i morgon, jag får helt enkelt fråga nått dataproffs där.. Tills vidare får ni en bild hemifrån min bokhylla där pionerna blommar för fullt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Smäller av vilken vacker bukett.
  Sanna!

  Sanna 2015-05-07 19:38:49
  Svara
 • Kolla dina inställningar! Säkert någon ändring som behöver återställas.. Kram

  sofia 2015-05-06 23:02:45 http://sofiaristic.blogg.se
  Svara
 • Ansluter du med sladd eller tar du ur kortet i kameran och sätter in det i datorn. För mig funkar bara att sätta in kortet i datorn.
  Lycka till!

  Louise 2015-05-06 21:29:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!