Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sommarklänning och strandväska

inspiration sommarkläder

 

 

I mitt sovrum står nu en härlig strandväska från H&M. Jag gillar att den har både handtag och längre remmar i skinn. Dessutom med ett härligt lite marint foder.( jag hittar den tyvärr inte på nätet så den kanske bara finns i butik?!)  Men här finns en liknande variant.I väskan ligger också en tunika från Zara med ett somrigt mönster som kommer bli finfin över bikinin  på stranden i sommar. Jag vill bara fylla bloggen med härlig sommarinspiration. Var länge sen jag såg fram emot en sommarledighet med min lilla familj som jag gör i år.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Sanna!
  Tack för ditt fantastiska jobb med bloggen – älskar den!
  En fråga ang strandväskan. Har frågat i en H&M-butik men de säger att det inte är deras.. Tänker att du brukar ha koll på saker och ting 😉 I vilken H&M butik köpte du din eller vilken avdelning är det (LOGG tex)? Stort tack!! Mvh Klara

  Klara 2015-05-18 13:10:58
  Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Hej, tusen tack. Jo jo jag har köpt den på H&M i Täby Centrum. Det är LOGG tror jag 🙂

   sannafischer 2015-05-18 16:34:31
   Svara
 • Åh Sanna, vart är mattan från? 🙂

  Ha en fin dag

  Emma 2015-05-13 09:43:06 http://ambivalenthome.myshowroom.se
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej, det är en heltäckningsmatta inköpt för ca 5 år sen på Heltäckande mattor på Birger Jarlsgatan. sanna

   sannafischer 2015-05-13 14:13:41
   Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!