Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Missonitavla och satellitlampa

inspiration trappor

I vår trapp till övervåningen sitter lampan Satellit. Det var det första jag köpte när vi flyttade in. Jag tänkte att det skulle bli en perfekt plats för den lampan som jag spanat på ett tag. Jag gillar den faktiskt precis där lika mycket idag.

insoiration trappa

 

Tidigare i veckan fick jag ett ryck och tog ned tavlan som suttit i trappan sen vi flyttat in. Det var en tavla varken jag eller min man egentligen gillade den bara hamnade där. Ni kanske vet hur det kan bli? En sak kommer upp och blir kvar, man blir lite hemmablind och tänker att det där tar jag tag i sen.? Eller så känner ni inte alls igen er och undrar vad sjutton jag babblar om.. I alla fall, nu åkte den ned, med mig vinglandes på en stege i trappen och upp kom min Missonitavla som av någon konstigt anledning hängt på ett ställe där den inte alls fått ta den plats den förtjänar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Gillar!!

  Annika 2015-05-13 23:15:00 http://sriwanna.blogg.se
  Svara
 • Hej Sanna!
  Har letat igenom hela din blogg för att försöka få fram vart sina hel-svarta matsalsstolar kommer ifrån, men hittar inte?
  Vart kommer de ifrån?

  Tack för en super-inspirerande blogg
  Caroline

  Caroline 2015-05-13 20:55:46
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Hej, Det är Wegners Y-stol i svart om du menar dem. Annars har vi också Thonet stolar i köket i svart med rotting sits?
   Vänligen, sanna

   sannafischer 2015-05-14 10:25:38
   Svara
Sanna Fischers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!